Controlul durerii în travaliu

Nașterea naturală constituie o experiență unică și este percepută diferit de fiecare femeie în parte.

Senzațiile diferă și sunt situații în care durerea și anxietatea asociate unui travaliu îndelungat și unor contracții puternice și prelungite devin insuportabile. O naștere naturală, chiar dacă este planificată, poate avea complicații care nu pot fi anticipate în timpul travaliului, iar analgezia devine o opțiune nu doar de dorit, ci și necesară.

În cazul în care se impune o naștere prin cezariană, dacă există deja inserat un cateter epidural din timpul travaliului, va fi mai ușor de administrat medicație suplimentară pentru desfășurarea în condiții optime a intervenției chirurgicale.

Există mai multe motive pentru care medicii utilizează formele de anestezie și analgezie epidurală atât la nașterea naturală cât și prin cezariană, iar cele mai importante sunt faptul că acest tip de anestezie interferă cel mai puțin cu funcțiile vitale ale organismului, pacienta își păstrează starea de conștiență, iar analgezia postoperatorie oferă confort fizic și psihic mamei.

 

PERIFIX 750 SOFT TIP

Procedurile cele mai delicate necesită cele mai performante echipamente

Fiecare pacient reprezintă o provocare anatomică unică pentru medicul anestezist, prin urmare precizia și versatilitatea sunt foarte importante în procedurile epidurale. În stransă colaborare cu experți renumiți în anestezia regională, B. Braun a dezvoltat o gamă cuprinzătoare de produse care îndeplinesc cerințele actuale în domeniul anesteziei și analgeziei epidurale.