CNSTM_2015.jpgCongresul National pentru Studenti si Tineri Medici a luat nastere in 1997, sub coordonarea Federatiei Asociatiilor Studentilor in Medicina din Romania (FASMR), fiind prima conferinta din tara menita sa reuneasca atat studenti, cat si medici rezidenti. CNSTM devine o adevarata traditie, un manifest stiintific al lumii medicale romanesti, ajungand in anul 2013 sa uneasca, sub valori intelectuale comune, peste 700 de participanti din toata tara.

Editia a XIX-a se va desfasura intre 10 si 13 decembrie 2015, patru zile in care Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” va gazdui numeroase prezentari de lucrari stiintifice, conferinte si workshop-uri. Pe parcursul intregului eveniment, participantii vor avea ocazia sa isi prezinte lucrarile in cadrul a 4 sectiuni: stiinte medicale, stiinte fundamentale, stiinte chirurgicale si poster.

Înscrierea la congres are la bază completarea formularului de înregistrare de pe site-ul http://congres.ssmb.ro.

Deadline-ul de inscriere al abstractelor este 12 Noiembrie 2015, ora 23:59. Pe langa aportul de inalta calitate adus de lucrariile stiintifice , congresul ofera peste 30 de workshop-uri si conferinte, reunind in diversitate domeniile de interes ale participantilor. Cele mai mari nume ale environmentului medical romanesc ne vor onora cu prezenta lor la numeroasele conferinte pe care le propunem.

Ca in fiecare an, inovatia in lumea medicala va fi elementul central, alaturi de teme interdisciplinare si sesiuni cu o considerabila parte practica, integrate cu profesionalism in contextul societatii medicale romanesti.