Societatea Română de Cardiologie vă invită să participați la cea de-a 62-a ediție a CONGRESULUI NAȚIONAL DE CARDIOLOGIE, ce va avea loc la Sinaia în perioada 20-23 septembrie 2023.

Manifestarea științifică se adresează atât medicilor cardiologi, cât și colegilor din specialitățile conexe interesați de lupta împotriva bolilor cardiovasculare.

Programul științific – care are în acest an ca temă principală bolile cardiace valvulare – va cuprinde prezentarea noutăților din fiecare ramură a cardiologiei, inclusiv a celor mai recente studii clinice și ghiduri publicate de Societatea Europeană de Cardiologie. Programul va include interesante cursuri precongres, de la electrocardiografie, test de efort și ecocardiografie avansată, până la perspective cardio-metabolice și cardio-obstetrică prin cazuri clinice.

Vor avea loc sesiuni precum Cel mai interesant caz clinic sau Tânărul Cercetător, în care medici rezidenți și tineri specialiști își vor prezenta lucrările.. De asemenea, vor fi multe sesiuni comune cu societăți profesionale partenere, care vor aborda teme interdisciplinare relevante, abordate din perspectiva practicii clinice.

 

Mai multe detalii aici.