Colegiul Medicilor Stomatologi din București organizează în premieră Congresul Internațional cu tema Viziuni şi tendinţe în practica stomatologică”, Congres ce urmează să aibă loc în perioada 21-23 octombrie 2021, într-un format hibrid.

Reuniunea va ajuta să construim o imagine de ansamblu a stomatologiei, prin includerea medicilor şi a specialiştilor practicieni în dezbaterile ştiinţifice. Ediţia va aduce la un loc invitați de renume, cu care vom face schimb de cunoștințe şi de standarde terapeutice. Această manifestare este creditată cu 24 puncte EMC, de către Colegiul Medicilor Stomatologi din România.

„Pe această cale, lansez invitația tuturor colegilor de a participa la primul Congres al Medicilor Stomatologi din București, eveniment menit să contribuie, prin dialog profesional, la îmbunătățirea portofoliului nostru de cunoștințe”, a declarat Prof. Dr. Silviu Pițuru, Președinte, Colegiul Medicilor Stomatologi din București.

Mai multe detalii despre taxele de participare, lectori, dar şi multe alte informaţii utile, regăsiţi pe platforma dedicată evenimentului: https://congrescmsb.ro/