Cea de-a treia ediție a Conferinței „Zilelor Spitalului Clinic Dr. C. I. Parhon” Iași s-a desfășurat între 5 și 7 iunie 2024. Organizat cu scopul de celebra 81 de ani de activitate medicală, evenimentul de 3 zile, a reunit 300 de participanți care au audiat 58 lucrări științifice. Întâlnirea a fost creditată de Colegiul Medicilor din România, respectiv Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, cu câte 15 puncte/credite EMC.

Conferința a debutat cu lucrări științifice adresate asistenților medicali și medicilor rezidenți, iar la finalul primei zile a avut loc Deschiderea oficială a evenimentului, în prezența reprezentanților spitalului și a autorităților locale. A doua zi a fost dedicată proiectelor de cercetare și tehnicilor esențiale din cadrul spitalului, iar ultima zi a fost destinată Centrului de boli rare, precum și altor tematici și patologii variate care au fost abordate de specialiștii spitalului, dar și de invitați din afara acestuia și a Iașiului.

Manifestarea a fost organizată de Spitalul Clinic „Dr. I. C. Pardon” Iași, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, Primăria Municipiului Iași și Asociația pentru Consiliere și Educație în Sănătate.

Pauzele dintre sesiuni au fost prilejul potrivit pentru networking, revederi și pentru a cunoaște partenerii și sponsorii, care și în acest an au susținut organizarea unei manifestări științifice de calitate: AstraZeneca, Boehringer Ingelheim, Astellas Pharma, Sun Wave Pharma, Fresenius Kabi, Hellimed, Kapamed, Medicare Solutions, Antibiotice, Klintesiv și Temco.

Operatorul evenimentului a fost Oameni și Companii, iar parteneri de comunicare au fost EventsMax.ro și MedicalManager.ro.