Conferința Societății Baltice de Ateroscleroză va avea loc pe 04 decembrie 2020, la hotel L’Embitu, un nou hotel din centrul orașului Tallinn.

Programul Congresului ar trebui să îi ajute pe practicieni să găsească răspunsuri la întrebările cu care se confruntă în activitatea lor zilnică. Activitățile cardiologilor sunt axate pe prevenirea primară și secundară orientată clinic. Programul va aborda toți factorii de risc majori și mecanismele aterosclerozei ca de obicei, cu accent special pe gestionarea lipidelor în prevenirea secundară a bolilor cardiovasculare, dislipidemiile familiale, cum ar fi hipercolesterolemia familială și riscul cardiovascular în diabet.

În ciuda progreselor recente în prevenirea cardiovasculară și cercetarea aterosclerozei, sarcina morbidității și mortalității cardiovasculare rămâne foarte mare în toate cele trei țări baltice. Acest lucru va oferi oportunitatea de a reuni cercetări de ultimă generație în domeniul aterosclerozei și de a crea un forum puternic pentru schimbul de idei și căutarea de soluții pentru viitor.

Anul acesta va fi un eveniment hibrid. Pentru delegații înregistrați, care nu pot participa direct, vom deschide fereastra virtuală pentru a urmări fluxul live al conferinței și îi vom invita să participe prin intermediul unei aplicații interactive cu sesiuni Q / A. Toți delegații au posibilitatea de a interacționa cu expozanții conferinței, intr-o sală specială, de a afla despre noile lor produse și soluțiile tehnice.

Participarea virtuală (online) la BAS 2020 este gratuită pentru delegații pre-înregistrați (specialiști medicali, medici, asistenți medicali și rezidenți). O mică taxă este percepută de la participanții la fața locului pentru a acoperi unele dintre costurile evenimentului.