peddex_banner.jpgInstitutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului (I.O.M.C.), impreuna cu Societatea Romana de Pediatrie organizeaza Conferinta PedDEX – Curs National de Pediatrie in perioada 19-20 iunie 2015, la Hotel Unirea din Iasi. Evenimentul este organizat in parteneriat cu Societatea Academica de Medicina a Familiei, Societatea Romana de Alergologie si Imunologie Clinica si cu Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” din Iasi.

Manifestarea se adreseaza in special medicilor cu specialitatile pediatrie, medicina de familie, imunologie, endoscopie si medicilor cu specialitati conexe. Evenimentul va fi creditat cu 12 puncte EMC. Participantii vor primi bonus un voucher pentru cursul on-line organizat de I.O.M.C., in baza caruia vor mai obtine alte 12 credite EMC, suplimentare conferintei.

Temele abordate în cadrul evenimentului vor fi: ecografie pediatrică, endoscopie, endocrinologie, imunologie si altele. Totodată, vor fi discutate cazuri clinice, demonstrații practice și înregistrari video comentate. Printre speakerii care vor susține prezentări în cadrul manifestării se numără Prof. Univ. Dr. Ioana Anca, Prof. Univ. Dr. Marin Burlea, Asist. Univ. Dr. Iustina Stan, Dr. Michaela Nanu, precum și alți invitați aflați în curs de confirmare.

Taxa de înregistrare este 80 RON până la data de 10 iunie. După această dată precum și în ziua evenimentului, taxa este 120 RON. Locurile sunt limitate. Înscrierile vor fi active până la completarea numărului de locuri disponibile și vor fi validate prin plata taxei de participare.

Pentru inscriere si informatii suplimentare despre eveniment, accesati link-ul http://iomc.medica.ro/