Conferinta pe tema afectiunilor neuropsihiatrice in cabinetul medicului de familie

Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov, in parteneriat cu Media Med Publicis, organizeaza pe 26 si 27 septembrie, la Hotel Sofitel din Bucuresti, conferinta cu tema “Afectiunile neuropsihiatrice in cabinetul medicului de familie, de la depresie la dementa”. Manifestarea este creditata EMC.
Dintre subiectele ce vor fi dezbatute, amintim: Sanatatea mintala, boala mintala; Sistemul de clasificare DSM 4 – principii de clasificare; Simptome psihiatrice frecvente in asistenta primara; Comunicarea cu pacientul psihiatric si familia; Examinarea statusului mintal; Probleme maritale, violenta domestica si agresiunea sexuala; Stresul Alcoolismul; Dependenta de droguri; Anorexia si bulimia; Depresia; Tulburarea de panica;
Tulburari somatoforme; Tulburari psihiatrice la copil.

Inscrierea participantilor se face la sediul AMF-B, Str. Ionel Perlea, nr. 10, sector 1, Bucuresti, tel.: 021/314.95.71 sau electronic, vizitand pagina conferintei, pe site-ul www.amf-b.ro.

Taxa de inscriere este de 50 RON pentru membrii AMF-B pana la 31 august (75 RON dupa 31 august) si de 90 RON (respectiv 100 RON) pentru non-membrii membrii AMF. Taxa de participare include participarea la lucrari, primirea mapei de conferinta, participarea la cocktail si primirea diplomei de participare

Taxele de participare se achita la sediul AMF-B sau in contul Asociatiei Medicilor de Familie Bucuresti cu mentiunea „Pentru Conferinta de Neuropsihiatrie”, cont RO 56 FNNB 0001 0202 6853 RO04 deschis la Credit Europe Bank, Splaiul Unirii, cod fiscal 16047700, pana la data de 10.09.2008.

Rezumatele stiintifice se trimit electronic, la adresa conferinta@amf-b.ro, mentionand: autorul, institutia, coordonatele autorilor si datele de contact. Lucrarea va fi trimisa in format word. Versiunea electronica a rezumatelor va fi utilizata la publicarea in Caietul de Rezumate, editat ca supliment al Jurnalului Medicului de Familie.

amfb-conferinta.jpg