Asociația Pacienților cu Afecțiuni Autoimune organizează, în perioada 24- 25 noiembrie,  ”Conferința APAA 2023”, la Hotel Ambasador București, Bulevardul General Gheorghe Magheru nr 10A. Conferința este organizată în format hibrid.

Pentru participarea fizică la hotel Ambasador, completați formularul aici https://www.apaa.ro/Inregistrare…/Inregistrare.shtml

Pentru participarea online nu este nevoie de înscriere.

Deoarece numărul de locuri este limitat, accesul în format fizic la Conferința APAA, 24-25 noiembrie 2023 va fi permis doar pe baza înscrierii.

Mai multe detalii despre acest eveniment, ca și despre toate evenimentele naționale și locale din domeniul Sănătății, găsiți, actualizate permanent, pe EventsMax.ro – Platforma evenimentelor profesionale și de business din România. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes. Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează. Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .