medacademy_bucPe 4 noiembrie, între orele 10.00 și 18.00, va avea loc la Bucureşti, la Palatul Patriarhiei, Conferinţa MedAcademy Pediatrics “Îngrijirea copilului în primele 1000 de zile. Abordare interdisciplinară”, organizată de Health Media Services. Conferința se desfășoară pe parcursul unei singure zile și este dedicată practicii pediatrice, vizând o abordare multidisciplinară a celor mai importante aspecte ale îngrijirii și patologiei copilului în primele 1000 de zile, fiind cheia sănătății pentru tot parcursul vieții acestuia. Manifestarea este dedicată medicilor pediatri și tuturor cadrelor medicale cu competențe pediatrice.

Comitetul Ştiinţific este format din:

– Prof. Univ. Dr. Marin Burlea – Președinte onorific comitet științific ; Președinte Societatea Română de Pediatrie

– Prof. Univ. Dr. Iuliana Dobrescu – Președinte onorific Asociaţia Română de Psihiatrie a Copilului şi Adolescentului şi Profesii Asociate | Șef secția Psihiatrie Pediatrică, Spitalul ”Alexandru Obregia”

– Conf. Univ. Dr. Monica Dragomir – Catedra de Oncologie Pediatrică, UMF ”Carol Davila” București | Șef secția de Oncologie Pediatrică, Institutul Oncologic București

– Conf. Univ. Dr. Simona Vlădăreanu – Șef secția de Neonatologie, Spitalul de Urgență Elias, București

– Dr. Iolanda Neagu – Medic primar Oftalmologie, supraspecializare Oftalmologie Pediatrică, Metropolitan Hospital

– Dr. Cristina Brădeanu – Medic primar Imagistică Medicală, Clinica Academica

Evenimentul este creditat cu puncte EMC pentru medici, puncte EFC pentru farmaciști și puncte EMC pentru asistenții de farmacie și asistenții medicali. Medicii și farmaciștii vor beneificia suplimentar, în urma participării la conferință, de un curs online, creditat cu 18 puncte EMC / EFC. Pentru a primi punctajul este necesar să participați activ pe întreg parcursul conferinței.

Pentru informații suplimentare, accesați site-ul http://healthmedia.ro/medacademy-pediatrics-bucuresti/