farma_incotro.jpgÎn decursul ultimului an, industria farmaceutică s-a confruntat cu schimbări dramatice de abordare a organismelor de reglementare și autorităților, aceste schimbări dovedindu-se adesea purtătoare de riscuri și provocări semnificative. Deloitte Romania, cu spriinul BusinessMark Event Management, organizează conferința “Punct și de la capăt: de la adversitate spre conformitate”, care va avea loc în București, la Hotel Novotel, pe 7 iunie, începând cu ora 09.00.

În cadrul evenimentului, se va discuta pe marginea ultimelor tendințe în domeniul farmaceutic și al serviciilor de sănătate din perspectiva provocărilor actuale pentru această industrie. De asemenea, se va mai discuta despre cele mai bune practici de reducere a riscurilor și se vor explora oportunitățile de securitizare și protejare a activităților de afaceri.

Printre temele ce vor fi dezbatute în cadrul conferinței, se află:

– Ultimele abordări ale autorităților fiscale

– Modele de business si riscuri fiscale asociate

– Colaborarea cu doctorii în contextul noilor cerințe fiscale de înregistrare a acestora

– Sub umbrela protectoare a măsurilor anti-corupție

– Raportarea non-financiară integrată și calitatea informației: încotro ne îndreptăm?

Temele vor fi analizate de specialiști în domeniu, precum:

VLAD BOERIU, Partener Servicii Fiscale, Deloitte Romania

ADRIANA LOBDA, Partener Servicii Audit, Deloitte Romania

ANDREI IONESCU, Partener ERS, Deloitte Romania

PAULA LAVRIC, Director ERS, Deloitte Romania

DANIEL PETRE, Director Servicii Fiscale, Deloitte Romania

Un eveniment Deloitte Romania organizat cu spriinul BusinessMark Event Management. Pentru detalii și înscrieri, accesează www.business-mark.ro sau contactează organizatorii la numerele de telefon 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro sau office@business-mark.ro.