Conferință de Nutriție, Sănătate și Siguranță în alimentație” Oradea Healthy Plate 2024” va avea loc în perioada 27 -28 martie. Conferința este organizată în colaborare cu Universitatea din Oradea și Asociația Dieteticienilor Din România.

Nutriția, sănătatea și siguranța alimentară se unesc într-o experiență practică și teoretică ce le va oferi celor prezenți un set complex de informații care să-i ajute să își mențină sau să își recâștige sănătatea.

Evenimentul are ca invitați speakeri relevanți din domeniile sănătate, cercetare, nutriție și siguranță alimentară nerăbdători să împărtășească din experiența și informațiile lor despre ce înseamnă să trăim o viață sănătoasă.

Evenimentul se adresează nutriționiștilor, dieteticienilor, reprezentanți HoReCa, studenților și tuturor persoanelor preocupate de alimentația sănătoasă.

 

Mai multe detalii despre acest eveniment, ca și despre toate evenimentele naționale și locale din domeniul Sănătății, găsiți, actualizate permanent, pe EventsMax.ro – Platforma evenimentelor profesionale și de business din România. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes. Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează. Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .