Conferinta de Neuropsihiatrie pentru medicii de familie

Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti organizeaza in zilele de 11 si 12 noiembrie, la Bucuresti, Conferinta de Neuropsihiatrie pentru medicii de familie. Conferinta se desfasoara la Institutul National de Statistica si este un eveniment creditat EMC.

Tema conferintei este “Mintea si creierul, doua fatete ale aceleiasi monede”, iar conferentiari vor fi: medici formatori in medicina de familie, medici specialisti neurologi, medici specialisti psihiatri, psihologi si psihoterapeuti.

Taxa este de 80 de lei pentru membrii SNMF, 130 de lei pentru nemembrii SNMF si 60 de lei pentru rezidenti si medici pensionari. Studentii au intrarea libera. Informatii veti putea gasi si pe pagina de web: http://www.amf-b.ro/conferinta_neuropsihiatrie_2011.html

Conferinta de Neuropsihiatrie pentru Medicii de Familie

Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti – Ilfov, in parteneriat cu Mediamed Publicis, organizeaza Conferinta de neuropsihiatrie in medicina de familie cu tema “Afectiunile neuropsihiatrice in cabinetul medicului de familie: de la depresie la dementa”, pe 26 si 27 septembrie, la Hotel Sofitel Bucuresti.
(more…)