Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov (AMFB) organizează în perioada 27-30 martie 2024 cea de a XX-a ediție a Conferinței de Medicina Familiei „Echilibrul delicat între știință, artă și comunicare”.

Am vrut să restrângem într-o sinteză de afiș, ce facem și ce suntem: Medicina de familie –  ca o specialitate care adună în ea extrem de multe elemente ce pun pacientul în echilibru, făcând un scut în jurul lui. Medicul de familie este cel care face legătura între pacient și restul sistemului și încearcă să-l ajute să mențină un echilibru atât în relația lui medicală cu restul sistemului, cât și în relațiile lui sociale. Este cel care îl ghidează și îl integrează, împreună cu pornirea lui prin viață, cu suferința și cu vindecările lui, cu spaimele, bucuriile, riscurile și cu drumul cel mai de pe urmă” , a declarat Dr. Sandra Alexiu, Președinte AMFB, coordonatorul Conferinței.

Manifestarea se adresează exclusiv profesioniștilor din domeniul medical și beneficiază de credite EMC acordate de Colegiul Medicilor din România si de credite EMC acordate de OAMMR

 

Mai multe detalii despre acest eveniment, ca și despre toate evenimentele naționale și locale din domeniul Sănătății, găsiți, actualizate permanent, pe EventsMax.ro – Platforma evenimentelor profesionale și de business din România. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes. Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează. Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .