Fundația Națională pentru Hemofilie (NHF) anunță că cea de-a 75-a Conferință anuală privind tulburările de sângerare (BDC) va avea loc în perioada 17-19 august 2023în National Harbor, Maryland.

Vo fi trei zile întregi de sesiuni educaționale, oportunități și acces la sala de expoziții. Va fi, de asemenea, un Program Educațional pentru Copii disponibil pentru copiii cu vârsta de 12 ani și mai mici.

Câteva dintre obiectivele fundației pentru anul 2023 sunt:

  • Lansarea Planului Național de Cercetare, care este un punct culminant al unui efort de 18 luni de a înțelege cele mai stringente nevoi ale comunității și cum pot fi abordate prin cercetare
  • Cea de-a 20-a aniversare a burselor clinice ale NHF, care mărește numărul de clinicieni calificați angajați să ofere îngrijire cuprinzătoare persoanelor cu tulburări de sânge și de sângerare
  • NHF va dezvălui public un nou nume și logo organizațional care include întreaga comunitate

“Anul acesta, Fundația Națională pentru Hemofilie (NHF) împlinește 75 de ani de la înființare. Am parcurs un drum lung în ultimele șapte decenii și jumătate. De la înființarea sa în 1948, NHF și-a extins misiunea și deservește acum persoane și familii cu tulburări de sânge moștenite, în plus față de cele cu tulburări de sângerare. Acesta este un moment uimitor nu numai pentru a reflecta asupra impactului de lungă durată al NHF asupra cercetării, legislației în domeniul sănătății și multe altele, ci și pentru a aștepta cu nerăbdare următoarea eră a organizației”, au declarat reprezentanții fundației.

Detalii despre eveniment pe: https://na.eventscloud.com/.