Prof. dr. Anca Dana Buzoianu, rectorul UMF „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, membrii echipei de conducere şi studenţi de la Facultatea de Medicină au participat la data de 18 mai la inaugurarea lucrărilor de construcţie a Spitalului Regional de Urgenţă Cluj.


Pentru UMF „Iuliu Haţieganu” şi, mai ales, pentru Facultatea de Medicină, constructia Spitalului Regional de Urgenţă reprezintă o oportunitate de dezvoltare extraordinară, aceea de a oferi studenţilor noştri posibilitatea de a învăţa medicina în condiţii asemănătoare celor din marile universităţi medicale ale lumii, se arată pe pagina de Facebook a universităţii clujene

„Ceremonia de spargere a solului pentru acest spital reprezintă nu doar deschiderea de şantier pentru construcţia unei clădiri ci, mai ales, este expresia angajamentului nostru ferm, al Universităţii de Medicină şi Farmacie «Iuliu Haţieganu» de a asigura formarea si specializarea resursei umane necesare bunei funcţionări a acestui spiral, pentru protejarea sănătăţii comunităţii şi pentru dezvoltarea calităţii serviciului medical”, a declarat prof. dr. Anca Dana Buzoianu.

Sursă foto: UMF Iuliu Haţieganu Cluj-Napoca