Noul manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă, Cristina Bacer, a declarat, în prima sa conferinţă de presă susţinută din această postură, că principala sa prioritate o reprezintă pacienţii, care trebuie să beneficieze de cazare şi de tratament adecvat.

Pentru următoarele şase luni am în vedere mai multe obiective, planuri sustenabile, uşor de implementat. Sunt convinsă că, prin susţinerea oferită de Consiliul Judeţean Caraş-Severin voi reuşi. Aceste planuri vizează oamenii. Este vorba de pacienţi, de personalul medical, iar colateral, cu ceea ce lucrăm ca şi personal medical, de ceea ce beneficiază pacienţii, condiţii de cazare în spital şi de tratament adecvat„, a precizat Cristina Bacer.

Noul manager al Spitalului Judeţean a terminat Facultatea de Medicină la Arad, în perioada 2003 – 2007 a urmat rezidenţiatul, o parte la Spitalul Fundeni Bucureşti, iar cealaltă parte la Timişoara. Începând cu anul 2008, s-a angajat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa ca medic specialist, iar din anul 2014 este medic primar anatomopatolog. Din această lună, a fost numită, prin dispoziţie, manager interimar la Spitalul Judeţean din Reşiţa.

Cristina Bacer nu exclude varianta unei colaborări mai lungi, ceea ce ar însemna să-şi depună, la finalul celor şase luni, dosarul pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa. AGERPRES