Asociația OncoHelp a înscris în cursa Timotion 2021 proiectul cu titlul Excelența în radioterapie – precizie, eficiență și siguranță pentru pacientul oncologic”, cu scopul de a aduna fondurile necesare pentru achiziționarea unui sistem pentru poziționarea pacienților pe întreaga durată a efectuării tratamentului prin radioterapie. Prin participarea la Timotion, care este cel mai mare eveniment de alergare și strângere de fonduri din zona de vest a țării, dorim ca acest proiect să fie realizat printr-o puternică implicare a comunității din jurul Asociației OncoHelp.

Până în acest moment, răspunsul comunității la apelul nostru ne impresionează: sunt numeroși campioni și companii din regiune care ni s-au alăturat în acest demers, sprijinind astfel eforturile pe care Asociația OncoHelp le realizează pentru a putea oferi semenilor aflați în suferință servicii medicale de calitate superioară, dar și sprijin, suport și compasiune.

Pentru a reuși, însă, avem nevoie alături de noi de mai mulți oameni care își pot canaliza bunăvoința și o pot transforma în ajutor concret oferit proiectului nostru, realizat în sprijinul comunității.  Dacă vreți să ne fiți alături pentru realizarea proiectului Excelența în radioterapie – precizie, eficiență și siguranță pentru pacientul oncologic”, o puteți face în următoarele moduri:

Valoarea totală a proiectului este de 108.976 de lei, din care dorim ca prin înscrierea la Timotion 2021 să adunăm suma de 94.080 lei. Diferența va fi acoperită din fondurile proprii ale Asociației OncoHelp.

Timotion este cel mai mare eveniment de alergare și strângere de fonduri din zona de vest a țării, organizat de Fundația Comunitară Timișoara și Asociația Alergotura, care urmărește să inspire comunitatea locală să sprijine și să se implice în proiecte în folosul comunități și să adopte un stil de viață sănătos în care alergarea este o opțiune. Anul acesta Timotion va avea loc timp de 2 zile, în 5 și 6 iunie 2021, ținând cont de regulile aflate în vigoare la data evenimentului. Găsiți toate detaliile referitoare la întregul eveniment pe site-ul www.timotion.ro.

***

Pentru informații suplimentare, vă rugăm nu ezitați să ne contactați la telefon 0745 100 495, e-mail: valeriu.boruga@oncohelp.ro, persoană de contact: Dr. Valeriu Borugă sau telefon 0756 034 333, e-mail: office@huntersolutions.ro, persoană de contact: Miruna Vitcu.