Marţi, 27 aprilie, începând cu ora 14.00, pe platforma digitală Zoom se va desfășura o nouă ediție a webinarului Management Medical Modern în Spitale, cu tema „Achiziţii Publice”.

Evenimentul, adresat managerilor de spitale publice, directori financiari contabili, directori medicali de spitale publice, reprezentați ai MS, agenții guvernamentale, direcţii sanitare, cât și mediului de afaceri, va fi moderat de către Dr. Vasile Cepoi, director DSP Iaşi, alături de Amalia Duță, consultant Achiziţii Publice – PMA Consulting.

Eveniment cu participare gratuită, organizat de Oameni și Companii, cu sprijinul Liamed, Spitalul Sf. Constantin, Regina Maria, Alliance Healthcare, Roche, Alphega, Davidoff Café.

Pentru mai multe detalii, cât și pentru înscriere, accesaţi acest link.

Comunitatea SpitalePublice.ro este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.