Pe 23 aprilie, pe platforma digitală Zoom s-a desfăşurat o nouă ediţie a dezbaterilor din seria Management Medical Modern în Spitale, cu tema Infecțiile Nosocomiale.

În contextul epidemiologic actual, Conferințele Naționale de Management Medical Modern în Spitale Publice vor avea un format fully digital – dezbateri online – până la sfârșitul anului, cu o frecvență lunară.

„Infecţiile asociate asistenţei medicale reprezintă o problemă a sistemului de sănătate din întreaga lume prin pejudiciile şi suferinţele grave aduse pacienţilor, constituind o cauză de creztere a morbidităţii, a creşterii duratei de spitalizare, a ratei de reinternare în spital”, a menționat Conf. Univ. Toader Septimiu Voidăzan, speaker al evenimentului.

Evenimentul cu participare gratuită a fost organizat de Oameni și Companii, cu sprijinul Liamed, Spitalul Sf. Constantin, Regina Maria, Alliance Healthcare, Roche, Alphega, Davidoff Café.

Comunitatea SpitalePublice.ro este administrată de Oameni și Companii, Oameni și Companii oferă soluții de marketing utilizând unecositeminovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.