O nouă întâlnire Comunității OSC – Spitale Publice, pe tema achiziţiilor de medicamnete, s-a desfășurat miercuri 8 septembrie, online pe platforma digitală ZOOM.

Cu o vastă experienţă în domeniul achiziţiilor publice, speaker şi al acestei ediţii, doamna Amalia Duță – Expert Achiziţii Publice la PMA Consulting  a oferit soluţii și noi perspective în procesul de achiziţii de medicamente.

La această edițiae s-au înscris peste 80 de specialiști. Întînirea s-a desfăşurat într-un mod interactiv, pe parcusul a trei ore.

Dezbaterea digitală Management Medical Modern în Spitale Publice – Achizițiile Publice este o acțiune de educare și informare a Portalului MedicalManager.ro derulată cu sprijinul: Liamed, Spitalul Sf. Constantin, Regina Maria, Alliance Healthcare, Roche, Alphega, Shop Biocomp – BIOCOMP.

 

Comunitatea Achiziții în Spitale Publice este administrată de Oameni și Companii, Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.