Pe 25 noiembrie, de la ora 16.00, comunitatea OSC-MarketingManager discută despre una dintre soluțiile moderne pentru evenimentele hibrid: studiourile de video-producție. Invitații ediției sunt Raluca Rădulescu, Marketing Manager la AIC Trucks srl – importer and distributor for Romania of Ford Trucks, și Lavinia Popescu, Commercial Director la Backstage Production Group.

Raluca va povesti, prin prisma experienței proprii, cum a integrat studiourile în activitățile de marketing ale companiei, iar Lavinia ne va oferi detalii despre sunete, decoruri, efecte speciale și alte soluții și provocări pe care un studio profesional și o echipă de experți ni le pot oferi pentru a dinamiza experiența evenimentelor din această perioadă.

Întâlnirea va fi moderată de Mihaela Mureșan – Marketing Strategist & Brand Architect, trainer, mentor, Business Consultant și Owner Brand Essence.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 60 minute și va avea loc în format hibrid: în studioul Backstage Production din București și pe Zoom. Participarea este gratuită pentru specialiștii în marketing, iar datele de conectare sunt disponibile în urma completării formularului de înregistrare.

Detalii despre întâlnire în invitația de aici.

Comunitatea OSC –MarketingManager  este dedicată specialiștilor MarCom din diverse domenii de activitate. Aceasta este o comunitate Oameni și Companii. Oameni și Companii – OSC – este un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 130 comunitati business și profesionale și 35 de platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.