Activitatea medicală a intrat în atenția tuturor în ultima perioadă, mai ales datorită transformărilor ample care au determinat sistemul de sănătate la nivel global să se reinventeze. Managementul medical este unul complex, ce se află într-o continuă schimbare pentru a moderniza și dezvolta procedee cât mai eficiente a căror scop final este facilitarea vindecării  pacienților.

În cadrul acestei noi întâlniri a comunității OSC-Hackathons, vom discuta cu medici, specialiști în managementul medical și dezvoltatori de soluții tehnice dedicate domeniului medical a căror viziune aduce în prim plan necesitatea inovației în administrarea eficientă a resurselor medicale.

Întâlnirea se va desfășura joi, 30 septembrie, începând cu ora 17.00, pe platforma Zoom, iar participarea este gratuită pe baza înscrierii prealabile. Invitația online și agenda întâlnirii pot fi accesate aici: Comunitatea OSC – Hackathons: Inovație în managementul medical – Hackathons

Comunitatea OSC – Hackathons este dezvoltată de Oameni și Companii, cu suportul Asociației Române pentru Lingvistică Computațională (ARLC), și este deschisă organizațiilor și persoanelor interesate să susțină inovația disruptivă din România.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici