Marți, 27 aprilie, începând cu ora 17.00, platforma DespreCancer.ro vă invită la cea de-a doua întâlnire digitală adresată comunității de pacienți cu patologie oncologică: webinarul Ora pacientului cu boli oncologice.

În cadrul webinarului vom discuta despre accesul pacienților cu cancer la medicina personalizată, dar și despre ce înseamnă această metodă de tratament. Tratamentul personalizat are mai puține efecte secundare decât alte tipuri de tratament. Acest lucru se datorează faptului că este conceput pentru a fi mai specific pacientului. De asemenea, vom discuta și despre oportunitatea și posibilitatea implementării unui program de medicină personalizată dedicat pacienților cu cancer în România.

Evenimentul va fi moderat de dr. Adrian Pană, iar printre invitații ediției se numără doamna dr. Diana Loreta Păun, Consilier Prezidențial – Departamentul Sănătate Publică și Dr. Marius Geantă, Președinte al Centrului pentru Inovație în Medicină, o organizație neguvernamentală axată pe inovare în sectorul sănătății.

Vă așteptăm alături de noi pentru a dezbate modalitățile de implementare a unui asemenea program de tratament în spitalele din România. Întâlnirea se va desfășura pe platforma Zoom și va fi transmisă live pe pagina de Facebook a platformei DespreCancer.ro. Participarea este gratuită pentru pacienți și medici, pe baza confirmării prealabile prin completarea formularului de înregistrare.

Comunitatea DespreCancer.ro este o comunitate de business dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.