Vineri, 28 mai, începând cu ora 17.00, pe platforma digitală ZOOM, se va desfășura o nouă dezbatere din seria Boli Rare, tema acestei ediţii fiind Sindromul Prader Willi.

Evenimentul, care are ca obiectiv informarea, educarea și comunicarea adresate comunităților de medici de specialitate, pacienți și lideri de opinie, va fi găzduit de către Dorica Dan, Președinte, Alianța Națională pentru Boli Rare România, împreună cu Prof Univ. Dr. Maria Puiu – Universitatea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeș” Timișoara – Facultatea de Medicină – Discipina de Genetică.

Dezbaterea digitală Sindromul Prader Willi este o acţiune de educare şi de informare a cominitatii OSC – Boli Rare şi derulată cu sprijinul Roche, Liamed, Boehringer Ingelheim, Spitalul Sf. Constantin, Regina Maria, Alliance Healthcare, Alphega.

Pentru mai multe detalii accesaţi acest link.

Comunitatea OSC – Bolile Rare este o comunitate dezvoltată deOameni și Companii. Oameni și Companii oferă soluții de marketing utilizând unecositeminovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.