Joi, 29 iulie de la ora 18:00 discutăm cu specialiști diabetologi și cardiologi despre efectele glicemiei ridicate asupra inimii, despre cum putem preveni, dar și cum ținem sub control și monitorizăm corect aceste complicații.

Pentru a răspunde la întrebări vor fi alături gazdele Orei Pacientului RoDiabet, Conf. Dr. Anca Pantea Stoian (diabetolog) și psihologul Cristina Petruț (Vicepreședinte FADR) și invitatul special al ediției, medicul cardiolog de la Spitalul Universitar de Urgență din București Claudiu Stoicescu.

Participarea este GRATUITĂ și se realizează prin înscrierea pe platforma RoDiabet, completând Formularul de participare de AICI.

Detalii suplimentare despre această întâlnire puteți citi pe pagina dedicata accesibila AICI.

Despre Ora Pacientului

Este o inițiativă a Platformei RoDiabet dezvoltată din mai 2020 cu susținerea partenerilor: Alliance Healthcare RomâniaAlphega FarmacieAstra ZenecaBoehringer IngelheimDahna, LiamedRegina MariaNovo Nordisk. 

Întâlnirile lunare RoDiabet Ora Pacientului sunt dedicate tuturor persoanelor care trăiesc cu diabet și familiilor acestora, abordând teme care să ușureze gestionarea acestei maladii și care să răspundă întrebărilor persoanelor cu diabet, precum: gestionarea corectă a diabetul în timpul pandemiei și pregătirea de ieșirea din izolare, ce este și cum controlăm hipoglicemia, obezitatea și diabetul, piciorul diabetic sau tehnologii și aplicații în sprijinul persoanelor cu diabet.

RoDiabet este o comunitate administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.