Rețeaua de Solidaritate, împreună cu partenerii săi, desfășoară o campanie de conștientizare a rezistenței la antimicrobiene în săptămâna 18-24 noiembrie, perioadă în care Organizația Mondială a Sănătății marchează “World Antimicrobial Awareness Week”.

Campania conține informări online și în presa națională, adresându-se publicului larg, specialiștilor din domeniul sănătății, factorilor de decizie politică și actorilor din industria farmaceutică și alimentară sau din sistemul agricol-veterinar.

De asemenea, în urma unui parteneriat cu iSense Solutions, a fost implementat un chestionar online cu întrebări privind rezistența la antimicrobiene. Chestionarul se completează anonim și durează doar 6-7 minute. Rezultatele acestui chestionar vor fi dezvăluite după încheierea campaniei.

Vă invităm să completați acest chestionar, contribuind astfel la o mai bună cunoaștere a percepției privind rezistența la antimicrobiene în România: https://survey.researchromania.ro/s3/Sondaj-rezistenta-la-antimicrobiene