Farmaciile Larafarm au implementat recent o soluție inovatoare pentru a îmbunătăți procesul de gestionare a medicamentelor și pentru a asigura o îngrijire mai sigură și mai eficientă pentru pacienți. Prin intermediul colaborării cu Apollo AI Technologies, farmaciștii din cadrul rețelei Larafarm au acum acces direct la informațiile privind interacțiunile medicamentoase din softul lor de gestiune, integrat cu ajutorul API-ului dezvoltat de Apollo AI Technologies și implementat în sistemul PLUSErp  dezvoltat de catre Softeh Plus.

Suntem încântați să fim parte din această inițiativă inovatoare care ne permite să ne îmbunătățim serviciile și să oferim o îngrijire mai bună pentru pacienții noștri. Integrarea soluției dezvoltate de Apollo AI Technologies și implementate în solutia de gestiune farmacie circuit deschis dezvoltata de catre Softeh Plus  reprezintă un pas semnificativ către îmbunătățirea calității îngrijirii pe care o oferim. Având acces direct la informațiile despre interacțiunile medicamentoase, suntem acum în măsură să luăm decizii informate și să oferim recomandări mai precise pentru tratamentul pacienților noștri. Este o realizare importantă pentru noi și suntem recunoscători că putem aduce aceste beneficii pacienților noștri.„, a declarat Laura Palade, CEO-ul companiei Larafarm.

 

Această soluție permite farmaciștilor să acceseze rapid și ușor datele actualizate și precise despre interacțiunile medicamentoase, eliminând necesitatea căutării informațiilor în alte surse sau utilizarea unor instrumente separate. Prin intermediul acestei tehnologii avansate, farmaciștii pot lua decizii informate și pot oferi recomandări precise în ceea ce privește tratamentul pacienților.

 

Pentru noi, este o prioritate să dezvoltăm soluții care să aducă beneficii palpabile pentru pacienți și pentru profesioniștii din domeniul sănătății. Suntem încântați să observăm cum această inițiativă aduce un plus de valoare în cadrul farmaciilor Larafarm. Colaborarea strânsă între echipele noastre a condus la dezvoltarea și implementarea unei soluții care nu doar că îmbunătățește eficiența și siguranța în gestionarea medicamentelor, dar și contribuie la oferirea unei îngrijiri mai atente și mai personalizate pentru pacienții acestora. Este o dovadă clară a angajamentului nostru pentru inovație și pentru îmbunătățirea constantă a sistemului de sănătate„, a declarat Bogdan Dănilă, Interim CEO Softeh Plus.

Implementarea acestui sistem a fost realizată fără probleme și a facilitat accesul farmaciștilor la informațiile esențiale în timp real, direct din softul lor de gestiune. Astfel, aceștia pot să se concentreze mai mult pe nevoile pacienților și să ofere îngrijire personalizată și de calitate superioară.

 

Colaborarea strânsă între echipele noastre a permis dezvoltarea și implementarea acestei soluții cu succes. Suntem mândri să facem parte din această inițiativă care aduce inovație și beneficii semnificative pentru industria farmaceutică. Prin integrarea soluției noastre în cadrul farmaciilor Larafarm, am reușit să oferim farmaciștilor instrumentele necesare pentru a lua decizii informate și pentru a gestiona mai eficient interacțiunile medicamentoase. Este o confirmare a angajamentului nostru pentru dezvoltarea tehnologică în domeniul sănătății și pentru crearea unor soluții care să aducă beneficii tangibile pacienților și profesioniștilor din domeniu.” a declarat Mihaela Onofrei, CEO-ul companiei Apollo AI Technologies.

 

Această inițiativă demonstrează angajamentul continuu al farmaciilor Larafarm, precum și al companiilor Apollo AI Technologies și Softeh Plus în furnizarea celor mai bune soluții pentru sănătatea și siguranța pacienților lor, fiind dedicați să ofere servicii de cea mai înaltă calitate și să îmbunătățească constant experiența pacienților prin inovație și acces la tehnologie de vârf.