cmss_logo1.jpgAfirmă Dr. Iulian Popescu, Director General, Centrul pentru Managementul Serviciilor de Sănătate (CMSS), într-un interviu acordat Portalului Naţional ww.MedicalManager.ro.

Centrul pentru Managementul Serviciilor de Sănătate (CMSS) este o companie privată înfiinţată de profesionişti în domeniul managementului în sănătate, care oferă servicii de consultanţă, instruire şi aplicaţii software integrate pentru codificare clinică, servicii de elaborare a politicilor de sănătate, precum şi consultanţă în managementul proiectelor de sănătate publică. Compania a fost fondată în anul 2005 de către Dr. Iulian Popescu, fost Director General şi Vicepreşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate şi Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii.

CMSS s-a impus pe piaţa consultanţei DRG din România diferenţiindu-se de competitorii săi prin 4 aspecte: personalul specializat în domeniu, parteneriatele internaţionale în exclusivitate, acreditările obţinute şi varietatea produselor şi serviciilor oferite.

PersonalulCMSS dispune de o experienţă vastă în domeniul DRG şi al DRG Australian în mod particular, specialiştii din departamentul de codificare fiind certificaţi internaţional drept codificatori clinici autorizaţi având, de asemenea, şi studii de masterat în Sănătate Publică şi Management Sanitar.

În ceea ce priveşte partenerii internaţionali de top, CMSS a oferit împreună cu partenerul său din Australia, Total Care Integrative Health Systems (TCI), Grouperul AR-DRG versiunea 5.0 către toate spitalele din România şi Command-Line Grouper AR-DRG vs5.0 către Şcoala Naţională de Sănătate Publică şi Management Sanitar. Totodată, CMSS este partenerul exclusiv al Health Information Management Association of Australia (HIMAA), liderul mondial în codificarea clinică.

CMSS este certificat ISO 9001:2000 şi certificat membru HIMAA (Health Information Management Association of Australia Limited).

Varietatea ofertelor de produse şi servicii CMSS este un alt aspect diferenţiator extrem de important. Astfel, printre produsele şi serviciile CMSS puse la dispoziţia clienţilor săi se numără nu doar software-ul pentru codificare clinică, consultanţă şi analize ale activităţii clinice a spitalului, ci şi cursuri pentru codificatori clinici, elaborarea de politici de sănătate şi managementul proiectelor de sănătate publică.

Într-un interviu acordat Portalului Naţional www.MedicalManager.ro, Dr. Iulian Popescu, Directorul General al CMSS, a declarat: „Principalele aspecte prin care CMSS se deosebeşte de alte companii de pe piaţa de DRG din România sunt specializarea de calitate, internaţională şi profesionalismul personalului său. CMSS îşi păstrează şi în anul 2011 politica sa de a veni în întâmpinarea clienţilor săi, continuând ca şi până acum să investească în pregătirea şi perfecţionarea membrilor săi”.

Promovând cele mai înalte standarde în domeniul managementului serviciilor de sănătate, CMSS îşi asumă un rol de lider în creşterea eficienţei şi calităţii serviciilor de sănătate.

Toate produsele şi serviciile oferite de CMSS sunt certificate de sute de utilizatori din toată ţara şi acest lucru reprezintă cel mai bun certificat de garanţie şi calitate.

Centrul pentru Managementul Serviciilor de Sănătate (CMSS)

Adresa: Intr. Cpt. Ghe. Preotescu nr.11,Sector 4, Bucureşti, Cod 040176

Tel/Fax: 021.311.10.75; 031.69.00.158

Email: office@cmss.ro; drg.cmss@gmail.com

Web: www.cmss.ro