Apollo AI Technologies, companie inovatoare cu sediul în România, a dezvăluit cel mai recent produs al său – Chat4DOC . Această nouă platformă promite să schimbe paradigma asistenței medicale, oferind specialiștilor din domeniul sănătății un instrument puternic pentru economisirea timpului și accesul la informații esențiale.

Chat4DOC este conceput pentru a fi intuitiv și ușor de utilizat, adresându-se nevoilor specifice ale profesioniștilor din domeniul sănătății. Una dintre caracteristicile sale cheie este funcția de interacțiune, care permite utilizatorilor să introducă până la 10 medicamente și să primească informații detaliate instantaneu.

De asemenea, platforma include un chatbot inteligent, alimentat cu date din peste 8.500 de Rezumatele Caracteristicilor Produsului (RCP-uri), pentru a răspunde la întrebări diverse și pentru a oferi asistență în timp real.

Odată cu lansarea Chat4DOC , specialiștii din domeniul medical au acum acces la peste 1,7 milioane de interacțiuni medicamentoase, disponibile 24/7, și totul este gratuit. Această abordare inovatoare promite să simplifice procesul de căutare a informațiilor esențiale, ajutând profesioniștii din sănătate să ia decizii informate și rapide în timpul practicii lor zilnice.

Dezvoltat de Apollo AI Technologies, o companie specializată în crearea de aplicații profesionale bazate pe inteligență artificială, Chat4DOC reprezintă un pas semnificativ în direcția îmbunătățirii practicii medicale în România. Pentru medicii interesați să afle mai multe despre această inovație, platforma www.chat4doc.ro oferă informații detaliate și posibilitatea de a accesa aplicația.

Chat4DOC nu este doar o soluție tehnologică, ci și o manifestare a angajamentului continuu al Apollo Technologies de a sprijini comunitatea medicală prin soluții inovatoare și eficiente. Prin această lansare, compania demonstrează încă o dată că știința, arta și comunicarea pot fi integrate armonios pentru a aduce beneficii semnificative în domeniul sănătății.