Societatea Română de Medicină Internă organizează o nouă editie a evenimentului „Cercetare si inovatie in Medicina Interna” , ce va avea loc fizic, în data de 24 mai 2024, la Hotel Ramada, Sala Terra, Bucuresti.

Acest eveniment are ca scop sa aduca impreuna lideri de opinie care sa impartaseasca ultimele date privind educatia medicala, rationamentul clinic, ghidurile actuale de tratament, cercetarea in medicina interna.

Invitati: medici romani experti din domeniu, precum si experti invitati din alte tari (in special medici care au conexiuni cu societatile lor nationale de medicina interna si mai ales cu European Federation of Internal Medicine – EFIM).

Evenimentul va fi creditat cu puncte EMC!

 

Mai multe detalii despre acest eveniment, ca și despre toate evenimentele naționale și locale din domeniul Sănătății, găsiți, actualizate permanent, pe EventsMax.ro – Platforma evenimentelor profesionale și de business din România. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes. Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează. Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .