cmss_logo1.jpgCENTRUL PENTRU MANAGEMENTUL SERVICIILOR DE SANATATE (CMSS) este o companie privată înfiinţată de profesionişti în domeniul managementului în sănătate, care oferă servicii de consultanţă, instruire şi aplicaţii software integrate pentru codificare clinică.

Consecvent politicii sale, CMSS vine în întâmpinarea necesităţilor dumneavoastră cu soluţii concrete care să vă eficientizeze activitatea şi care să contribuie la maximizarea veniturilor instituţiilor dumneavoastră.
SERVICII DE CONSULTANŢA ŞI ANALIZE ALE ACTIVITAŢII CLINICE DRG A SPITALULUI

– prevalidare pentru toate cele 33 reguli de validare stabilite de către SNSPMS, astfel încât riscul invalidării foilor de observaţie să devină extrem de mic.

– analize şi rapoarte complexe, personalizate pentru cerinţele specifice spitalului, la nivel global, de secţie sau medic.

SOFTWARE pentru codificare clinică

– TCi DRG Manager produs de către Total Care Integrative Health Systems (TCi) – software pentru care firma noastră are exclusivitate pentru Romania – este o aplicaţie software ce conţine grouper-ul oficial de codificare – Grouper-ul AR-DRG v5.0 – care permite introducerea tuturor datelor clinice ale pacienţilor externaţi şi permite o radiografie exactă a codificării clinice.

– aplicaţia software atenţionează utilizatorii asupra erorilor de codificare ce trebuiesc imediat corectate şi permite perfecţionarea codificatorilor din spital.

– în orice moment aplicaţia afişează valoarea relativă a cazului, durata de spitalizare şi venitul obţinut de spital.

CMSS împreună cu TCi (Australia) sunt distribuitorii aplicaţiei RoDRG pentru toate spitalele din Romania şi a Command-Line Grouper AR-DRG v5.0 de la Şcoala Naţională de Sănătate Publică şi Management Sanitar (Grouper-ul oficial la nivel naţional).

CURSURI PENTRU CODIFICATORI CLINICI

CMSS oferă cursuri de instruire în codificare clinică de lungă durată, la distanţă pe o perioadă de 6-12 luni împreună cu partenerul nostru exclusiv Health Information Management Association of Australia (HIMAA), absolvenţii acestor cursuri devenind codificatori profesionişti cu certificare cu recunoaştere internatională.

– Cursuri de scurtă durată inclusiv la sediul beneficiarului pe specialităţi clinice

ELABORAREA DE POLITICI DE SANATATE, MANAGEMENTUL PROIECTELOR DE SANATATE PUBLICA, INCLUSIV PROIECTE EUROPENE

EXPERTIZA ŞI COMPETENŢA ÎN PROCESUL DE ACREDITARE AL SPITALELOR

CMSS pune la dispoziţia instituţiilor medicale o gamă complexă de produse şi servicii toate acestea fiind certificate de sute de utilizatori din toată ţara şi aceasta reprezintă cel mai bun certificat de garanţie şi calitate.

Scopul nostru declarat este să oferim SOLUŢII SANATOASE în Sistemul Sanitar Românesc.

cmss_certificari.jpg