Pentru a avea o imagine de ansamblu cât mai clară asupra tendințelor tehnologice care conturează, deja, premisele viitorului, Microsoft România organizează în zilele de 24 și 25 noiembrie, cea de-a cincea ediție a celui mai mare eveniment tech al anului – Microsoft Tech Day.

Evenimentul se va desfășura online și, ca de fiecare dată, va reuni experți și lideri din industria de hi-tech, iar participanții vor avea ocazia să exploreze cele mai recente tehnologii și instrumente care stau la baza următoarei generații de aplicații și soluții de inteligență artificială, precum și a soluțiilor pentru managementul și analiza de date. De asemenea, aceștia vor putea participa la sesiuni de training și networking, alături de specialiștii și speakerii prezenți la eveniment.

Microsoft Tech Day se adresează în special profesioniștilor și liderilor din domeniul IT – dezvoltatori de software, administratori de baze de date, analiști sau experți în domeniul de data science. Formularele de înscriere la sesiunile care se vor desfășura pe parcursul celor 2 zile ale evenimentului și agenda completă sunt disponibile aici.

Oameni și Companii este partener de comunicare al Microsoft Tech Day 2021.