brasov_spitjud.jpg Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, cea mai mare unitate spitalicească din judeţul Braşov aşteaptă să primească medicamentele necesare pentru anestezii, managerul spitalului, dr. Daniela Neculoiu, precizând pentru AGERPRES că, de vineri, nu se mai fac operaţii.

„Deocamdată nu vă pot spune despre câte operaţii este vorba. Gândiţi-vă că avem trei secţii de chirurgie în spital fiecare cu alte câteva compartimente. Am făcut comenzi pentru aceste medicamente din lunile aprilie, respectiv iunie, dar deocamdată aşteptăm. Sperăm să primim în următoarele zile pentru a putea opera pacienţii. Zilnic vorbesc cu furnizorii, dar deja unii nu îmi mai răspund la telefon”, a afirmat managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.

Întrebat despre această situaţie, vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Gabor, a precizat pentru AGERPRES că până joi vor veni medicamentele şi vor putea fi efectuate operaţii.
„Vor veni cantităţi la jumătate din necesar, dar în următoarele 10 zile, situaţia se va normaliza. De joi se va putea opera”, a spus sursa citată. AGERPRES