Cursul de recuperare respiratorie coordonat de Conf. univ. habil.dr. Paraschiva Postolache are loc la finalul lunii iunie, online. Vor fi 2 zile de prezentări științifice în care vom analiza care este cea mai potrivită abordare a recuperării respiratorii în anul 2024: în spital sau la domiciliu?

Evenimentul se adresează farmaciştilor, bioinginerilor, asistenţilor sociali şi medicali, terapeuţilor ocupaţionali şi fizioterapeuţilor etc., din toată ţara, membri sau ne-membri ai echipei implicate în activitățile de recuperare respiratorie. Cursul este în curs de creditare iar înscrierile sunt deschise aici: Curs de Recuperare Respiratorie: recuperarea respiratorie în anul 2024: spital sau domiciliu? | Curs, EventsMax.

”Evoluția din ultimii ani, marcați de pandemia Covid -19 și de creșterea constantă a nivelului poluării, ne-a arătat cât de importantă este componenta de recuperare respiratorie în viața oricărui pacient cu afecțiuni pulmonare. Considerată până nu de mult o ”Cenușăreasă” a medicinei, recuperarea respiratorie a crescut în mod semnificativ ca importanță și necesitate în gestionarea pacientului cu afecțiuni pulmonare, în ultimii ani, ocupând un loc important în managementul acestor pacienți, fiind extrem de utilă și persoanelor sănătoase. Vă așteptăm la Cursul de Recuperare Respiratorie din 26-27 iunie, online, pentru a lămuri cât mai multe dintre secretele recuperării respiratorii și a învăța tehnici, tratamente și abordări inovative, pe care să le utilizați în tratamentul pacienților” a declarat conf. univ. habil. dr. Paraschiva Postolache, coordonatorul cursului.

Cursul de recuperare respiratorie va aborda teme precum: suplimentele alimentare și recuperarea afecțiunilor respiratorii, rolul oxigenoterapiei, fenotipul afecțiunii long Covid-19, telemedicina integrată Digital Hospital în recuperarea respiratorie, aderența pacienților la programele de recuperare sau beneficile recuperării în afara spitalului și rolul nutriției.

Cursul este organizat sub egida Universității de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa din Iași, Societății Române de Pneumologie, Colegiului Medicilor, Academiei de Științe Medicale, Colegiului Farmaciștilor și Societății de Medici și Naturaliști, cu susținerea partenerilor Green Splid și Air7. Implementarea cursului este gestionată de Oameni și Companii prin platformele EventsMax.ro – platforma evenimentelor de business și profesionale și MedicalManager.ro.

Vă așteptăm la cel mai important curs online dedicat recuperării respiratorii! Completați formularul de participare și rezervați-vă un loc cât mai curând: Curs de Recuperare Respiratorie: recuperarea respiratorie în anul 2024: spital sau domiciliu? | Curs, EventsMax!