„Factorii de risc în afecțiunile respiratorii” este tema centrală a celei de-a VII-a ediții a Conferinţei „Managementul Bolilor Pulmonare” ce se va desfășura în perioada 22-23 iunie 2018, la Hotel Ramada Parc, București.

Sunteți medic pneumolog, oncolog, alergolog, de medicină internă sau medic de familie? Doriți să participați la unul dintre cele mai interesante evenimente din domeniul dumneavoastră de activitate? Atunci înscrieți-vă la cea de-a VII-a Conferință „Managementul Bolilor Pulmonare”.

Înscrierea la Conferința „Managementul Bolilor Pulmonare” este GRATUITĂ și se poate face online pe site-ul: http://bolipulmonare.ro/inscriere.php

De ce să vă înscrieți la Conferința „Managementul bolilor pulmonare”?

Timp de două zile veți putea intra în contact cu unii dintre cei mai cunoscuți specialiști în domeniu cu o vastă experiență și expertiză în domeniul pneumologiei.

Medicii pneumologi sunt implicați în practica medicala curentă, în tratamentul afecțiunilor respiratorii, dar aspectele care țin de profilaxia expunerii la diverși factori de risc devin esențiali în prevenția bolilor respiratorii. Obiectivul este de reactualizare a informațiilor legate de prezența factorilor de risc în viața cotidiană a pacientului și de schițare a strategiilor viitoare de control a acestora.

Coordonatorul științific al evenimentului este: Prof.dr. Florin Mihălțan.

Mai multe detalii despre eveniment puteți afla aici: http://bolipulmonare.ro/index.php.

Organizator științific: Societatea Română de Pneumologie