Conferința este organizată de  echipa Spitalului Județean de Urgență Zalău, condusă de Ramona Marincaș. Tema conferinței de anul acesta este „Pacientul pe primul loc – Cele mai bune practici de prevenire a infecțiilor asociate activității medicale”.

Actualități în domeniul prevenirii infecțiilor vor fi prezentate de către specialiști din țară și străinătate. Printre specialiștii din Anglia care vor susține lucrări se află doamna Christina Bradley, Laboratory Manager HIRL, Clinical Microbiology care este International Speaker și participă la conferințe din întreaga lume.

De asemenea vor fi prezenti membrii din conducerea Infection Prevention Society: Carole Hallam IPS secretary si Debbie Xuereb coordonator International Engagement Committee, care vor prezenta strategia de extindere a societății la nivel internațional. Toți specialiștii epidemiologi conștientizează nevoia mare de informații de actualitate în domeniul prevenirii infecțiilor, având în vedere riscurile existente în spitale, de aceea organizatorii conferinței speră că informațiile oferite de cea de-a VIII-a ediție a Conferintei de Sterilizare vor fi cu adevărat utile.

Detalii găsiți aici: https://www.facebook.com/events/573919236138009/