Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti anunţă deschiderea Biroului Unic pentru relaţia cu asiguraţii şi furnizorii de servicii medicale, două ghişee fiind înfiinţate începând de luni pentru înregistrarea cererilor de eliberare a adeverinţei de asigurat.

Potrivit unui comunicat al CASMB, o primă etapă în implementarea acestui proiect se va concretiza începând de luni, 11 februarie, prin deschiderea a două ghişee pentru înregistrarea cererilor de eliberare a adeverinţei de asigurat, urmând ca adeverinţele să fie transmise prin poştă, la adresele indicate de către solicitanţi sau ridicate în termenele comunicate de către personalul biroului de specialitate.

Întrucât, conform prevederilor legale în vigoare, dovada calităţii de asigurat se face prin interogarea de către furnizorii de servicii medicale a interfaţei SIUI online, pusă la dispoziţie pe pagina web www.casan.ro, adeverinţa de asigurat se solicită la CASMB numai în cazul în care persoana care a solicitat servicii medicale apare ca neasigurată. AGERPRES