Pentru că #stămacasă dar ne mişcăm, Asociatia Da, şi eu pot să lupt cu diabetul! a început de pe data de 4 mai, o campanie de fitness live, pe pagina sa de  facebook. Exerciţiile fizice ne ajută să ne menţinem în formă dar ajută şi la menţinerea unei stări psihice cât mai bune, mai ales într-o situaţie de izolare ca cea prin care tocmai am trecut.

Campania s-a desfăşurat pe pagina de Facebook a asociaţiei https://www.facebook.com/dasieupot/ şi din două în două zile doritorii au putut să facă câte 45 de minute de fitness (zumba, pilates, total body workout) alături de doi antrenori certificaţi, Raul Cormoș și Beatrice Mihaela Ciobanu. Aceştia combină exercițiile statice cu cele puțin mai dinamice, într-o atmosferă destinsă. Nu rata ultimele 2 sedinte, pe 18 si pe 20 mai, live, pe pagina de Facebook a Asociaţiei Da, şi eu pot să lupt cu diabetul.

Ai nevoie de energie și multă voie buna! Această campanie este implementată de Asociaţia Da, şi eu pot să lupt cu diabetul şi susţinută de Novo Nordisk & Pharmalink & Contour Plus Romania.