Cabinetul de neuropsihiatrie infantilă din cadrul Ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu şi-a reluat activitatea după aproximativ trei luni de nefuncţionare, fiind închis după ce singurul medic cu această specialitate, Laura Bârdeanu, a optat pentru mediul privat.

Potrivit managerului interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Tiberiu Tătaru, cabinetul a fost redeschis după ce acesta l-a convins pe medicul pensionar Barbu Negreanu să revină în cadrul policlinicii.

„Cabinetul de neuropsihiatrie este funcţional, am reuşit să aducem deocamdată un medic pensionar, postul l-am scos oricum la concurs şi acest lucru reuşeşte să aducă o fluenţă în activitatea Ambulatoriului integrat al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Este vorba de doctorul Negreanu, care a mai activat în cadrul spitalului, şi până vom găsi un alt medic care să ocupe acest post prin concurs, l-am convins să activeze pentru interesul categoric al spitalului. Cabinetul nu a funcţionat aproximativ trei luni de zile din lipsă de cadre medicale de specialitate, mă refer aici la medici, acum am reuşit să pornim din nou activitatea acestuia şi chiar se impunea, pentru că avem o cazuistică destul de bogată pe această specialitate medicală”, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, Tiberiu Tătaru.

Totodată acesta a menţionat că mai multe cabinete din cadrul Ambulatoriului funcţionează la cote de avarie, cu medici de pe secţie, motiv pentru care conducerea unităţii va scoate la concurs mai multe posturi de cadre medicale. AGERPRES