În perioada 13-14 iunie 2019 se va desfășura în București, la Hotelul Sheraton, cea de-a treia ediție a Bucharest Arrhythmia Conference – Tratamentul electric intervențional în insuficiența cardiacă – de la resincronizarea cardiacă la ablația cu radiofrecvență, sub înaltul patronaj al Societății Române de Cardiologie. Un număr important de personalități medicale naționale și internaționale și-au confirmat prezența la această manifestare devenită tradiție.

Tema centrală a acestei ediţii este Tratamentul electric intervențional în insuficiența cardiacă – de la resincronizarea cardiacă la ablația cu radiofrecvență.

 

Taxe de participare

Medici primari și specialiști – 100 RON
Medici rezidenți – 50 RON
Studenți* – Gratuit
*Pentru studenți se asigură doar participarea la sesiunile știinţifice.

Plata se face prin virament bancar, în contul SRC Medical Events SRL- RO83BTRLRONCRT0326010701, Banca Transilvania, Agenţia Cotroceni, CIF 35208994.

Manifestarea se adresează tuturor celor ce sunt interesați de Electrocardiografia clinică aplicată în aritmii și insuficiență cardiacă, precum și celor ce sunt interesați de tratamentul electric intervențional în insuficiența cardiacă.