Bolnavii internati in Spitalul Judetean „Mavromati” nu au mai beneficiat, de cel putin doua saptamani, de carne. Unitatea spitaliceasca are datorii catre furnizorii de alimente, iar, din aceasta cauza, hrana zilnica a pacientilor nu contine produse din carne.
„Problema este ca in ultimul timp bolnavii nu au mai primit carne, din cauza problemelor pe care le avem in aprovizionare. Speram ca de sarbatori cei care vor ramane in spital vor beneficia de un menu usor imbunatatit si ca vor beneficia si de ceva carne”, a declarat directorul medical al Spitalului Judetean, Mihaela Miler.
Pacientii sustin ca se hranesc cu alimente aduse de acasa de membrii familiei, pentru ca masa din spital este insuficienta si inconsistenta. Spitalul Judetean are datorii de ordinul zecilor de mii de lei catre furnizorii de alimente, iar acestia au decis sa nu mai livreze produse pana nu li se achita facturile restante. AGERPRES
- COVID-19
- EVENIMENTE
- ASOCIAŢII DE PACIENŢI
- CAS
- CLINICI PRIVATE
- DSP
- FARMA
- INSTITUŢII
- LEGISLAŢIE
- MINISTERUL SĂNĂTĂŢII
- ORGANIZAŢII
- SPITALE
- PREVENŢIE
- INOVAŢIE
- COMUNITĂŢI PROFESIONALE
- ATI
- Boli Infecţioase
- Boli Rare
- Cardiologie
- Chirurgie
- Dermatologie
- Diabet
- Endocrinologie
- Epidemiologie
- Estetica medicala
- Gastroenterologie
- Genetica
- Ginecologie
- Hematologie
- Hemofilie
- Hepatite
- HIV
- Medicina de familie
- Neurologie
- Nefrologie
- Nutritie
- Obezitate
- Oncologie
- Ortopedie
- Pediatrie
- Pneumologie
- Radiologie
- Stomatologie
- Transplant
- Tromboza
- Urologie
- COMPANII
Selectați Pagina