Blood Network, cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, marchează Ziua Donatorului printr-o acţiune specială care are loc în patru centre de transfuzie din ţară: Bucureşti, Galaţi, Ploieşti şi Iaşi.

Astfel, cei care vor dona sânge în aceste centre pe 14 iunie vor primi abonament la Neversea. Donarea se face în limita capacităţii de recoltare:

  • Bucureşti: Str. Constantin Caracaş nr. 2
  • Galaţi: strada Regiment 11Siret nr.48 A
  • Iaşi: Str. Nicolae Bălcescu nr.21

Ploieşti: Şoseaua Vestului, Nr. 24 A, Ploieşti, Judeţul Prahova

Cei care aleg să doneze sânge în Centrele de Transfuzii trebuie să completeze formularul de înscriere, să ataşeze o poză cu adeverinţa de donator, după care vor primi pe adresa de e-mail un voucher, cu care vor putea achiziţiona abonamente la preţuri speciale la UNTOLD sau Neversea.

Pentru UNTOLD: https://wkf.ms/446Npkn

Pentru Neversea: https://wkf.ms/3vR9aYQ

Până pe 30 iunie, cei care vor dona în centrele de transfuzie din toată ţara vor putea achiziţiona abonamente la Neversea şi UNTOLD la preţuri speciale, folosind codul de reducere.

Caravana mobilă Blood Network continuă cu ultimele 4 oraşe după cum urmează:

15 – 16 iunie – Constanţa, Kaufland, Blvd. 1 Decembrie 1918, nr. 21

15 – 16 iunie – Târgu-Jiu, Kaufland, Strada Termocentralei 2A

29-30 iunie – Cluj-Napoca, Kaufland Mărăşti, str. Fabricii 12

29-30 iunie – Timişoara, Kaufland, str. Gheorghe Lazăr 26

În primele 6 oraşe, Bucureşti, Craiova, Ploieşti, Giurgiu, Zalău, Târgu-Mureş, au donat deja peste 1500 de oameni în caravana mobilă.
Blood Network a ajuns la ediţia cu numărul 10. De la începutul campaniei au fost salvate peste 60.000 de vieţi, cu ajutorul a peste 18.000 de donatori din întreaga ţară.

Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu platforma „Şi Eu Donez” şi cu ajutorul Institutului Naţional De Transfuzii Sanguine.