Biofarm se alătură Asociaţiei pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România

Biofarm se alătură Asociaţiei pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România (ARIR), fiind a doua companie din domeniul farmaceutic membră ARIR, a anunţat asociaţia.

Compania Biofarm este unul dintre primii producători de medicamente din România, fiind fondată acum 100 de ani prin fuziunea mai multor firme din domeniul farmaceutic. Acţiunile Biofarm sunt listate la Bursa de Valori Bucureşti începând cu ianuarie 2005 şi sunt încadrate în categoria Premium.

“Credem cu tărie că dialogul permanent cu toţi stakeholderii întăreşte încrederea investitorilor atât în potenţialul companiei, cât şi în mediul de afaceri în general. Împlinim 100 de ani de existenţă, 100 de ani în care am acumulat expertiză pentru a continua dezvoltarea companiei şi a industriei farma din România. Asocierea cu ARIR subliniază încă o dată dorinţa noastră de a avea standarde ridicate de guvernanţă corporativă, de a îmbunătăţi în permanenţă relaţia cu investitorii şi de a comunica deschis”, a spus Cătălin Vicol, director general Biofarm, într-un comunicat transmis AGERPRES.