Cu ocazia sărbătorii celor 30 de ani de activitate, compania românească BIOCOMP, producător de dispozitive de dezinfecție ecologice cu lumină ultravioletă UV-C, anunță organizarea Zilelor Porților Deschise la Iași, în perioada 30 august – 3 septembrie.

BIOCOMP împlinește anul acesta 30 de ani de producție de dispozitive de dezinfecție ecologice cu lumină ultravioletă UV-C. Astfel, în perioada 30 august- 3 septembrie 2021, cei care doresc să afle detalii despre istoria companiei, despre gama de produse și servicii si echipa BIOCOMP, sunt invitați să viziteze sediul companiei în cadrul Zilelor Porților Deschise și să beneficieze de promoțiile si suprizele special pregătite cu ocazia perioadei aniversare.

Echipa BIOCOMP a pregătit o multitudine de promoții, tombole și surprize pentru vizitatorii, clienții și partenerii săi, în cadrul showroom-ului din Iași, Bulevardul Chimiei 12, primul showroom-magazin din România specializat pe dispozitive de dezinfecție UV, unde clientii primesc consultanță specializată și pot achiziționa dispozitive de dezinfecție pentru aer, suprafețe și obiecte la preț de producător. Accesul la consultanță se poate face și on-line sau telefonic.

”Compania BIOCOMP a fost inființată în anul 1991, în ziua de 02 septembrie, ca o afacere de familie, venind pe piața din România cu un concept revoluționar la acea perioadă. Din anul 2000 am preluat managementul companiei de la tatăl meu și din anul 2007, împreună cu soția mea, ca a doua generație de antreprenori, am decis să dezvoltăm compania la nivel internațional și să dezvoltăm cele mai performante sisteme de biosecuritate ecologică integrată pentru toate nevoile și cerințele, de la nivel hobby până la nivel profesional. În prezent, deținem fabrica de producție în municipiul Iași, cu o rețea de peste 25 de companii partenere și distribuitori autorizați, la nivel național și internațional”, a declarat ing. Gabriel Georgescu, proprietarul companiei BIOCOMP.

În anul 2020, BIOCOMP a înregistrat o cifră de afaceri de peste 2 milioane de Euro și a sprijinit mii de persoane fizice și entități juridice din România și din UE în lupta împotriva Sars-Cov2, din toate domeniile de activitate profesională (medical, office, HoReCa, educațional, casnic, alimentar industrial, zootehnic, veterinar și cosmetic). Prin fabrica proprie, BIOCOMP produce și livrează din stoc în 24/48h oriunde în România, sistemele de biosecuritate ce asigură dezinfecția aerului și a suprafețelor în orice spațiu.

Compania BIOCOMP, lider de piață în Europa pe piața tehnologiilor de dezinfecție cu lumină ultravioletă de tip UV-C, împlinește 30 de ani de activitate. Am dezvoltat în tot acest timp o gamă variată de dispozitive și servicii de calitate, garantate prin asigurarea biosecurității ecologice integrate cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C pentru orice tip de spațiu dedicat activității umane din orice domeniu. Continuarea procesului de dezvoltare este imperativă pentru noi, având în vedere faptul că grija pentru sănătatea umană, în lupta cu microorganismele dăunătoare, reprezintă misiunea noastră de zi cu zi“, a declarat ing. Adrian Iurcan, director executiv BIOCOMP.

Tehnologia Biosecurității Ecologice Integrate©, creată și dezvoltată de echipa BIOCOMP, asigură dezinfecția profesională a aerului, a suprafețelor, a obiectelor și a produselor cu care se intră în contact, împiedicând transmiterea și multiplicarea oricărui agent patogen dăunător sănătății umane (virusuri, bacterii, mucegaiuri, etc.). Dezinfecția se efectuează prin utilizarea de dispozitivele biocide ce emit lumina ultravioletă de tip UV-C, dispozitive produse în fabrica BIOCOMP, adaptate și personalizate pentru orice tip de industrie, spațiu sau nevoie.

Dispozitivele biocide arca BIOCOMP, cu lumină ultravioletă de tip UV-C, dezinfectează 99,99% și distrug virusuri, bacterii, spori de mucegai și alti agenți patogeni dăunători sănătății umane, inclusiv întreaga gamă de coronavirusuri (inclusiv Covid19, SARS- CoV-2).

Producția și utilizarea acestor dispozitive se face conform Directivelor Europene și normelor internaționale în vigoare cu sistemul de management al calității, sub acreditare ISO 9001/2015 acordată de DEKRA Germania. De asemenea, BIOCOMP este singura companie românească membră IUVA (International Ultraviolet Association) încă din anul 2019.