Recuperarea totală a pacienților care suferă de artroză este posibilă datorită tehnologiilor de ultima generație. Attune® Knee System este o inovație chirurgicală, dezvoltată special pentru nevoile pacienților care suferă de gonartroză (sau artroza genunchiului). Recent, această proteză-minune a fost lansată și în România și este distribuită exclusiv de Ronda Medical.

Proteza a fost realizată cu ajutorul unor tehnologii patentate și de ultimă generație și este rezultatul contribuției unui număr mare de chirurgi, profesori, ingineri, cercetători și designeri din întreaga lume.

Attune® Knee System este produsă de concernul internațional DePuy Synthes, iar lansarea sa pe piața din România a coincis cu data primei intervenții naționale de artroplastie utilizând această proteză, realizată în data de 26 mai 2017, la Spitalul Monza din București. Premiera a fost realizată de către Dr. Simon Kovac M.D. PhD de la Spitalul de Ortopedie din Valdoltra, Slovenia, împreună cu Dr. Gabriel Dinu, medic primar ortopedie-traumatologie, de la Spitalul Monza.

În cele 2 luni de la lansare, au fost implantate 7 asemenea sisteme, în 3 noi Centre Universitare din Romania, iar rezultatele imediat postoperatorii ne motivează să extindem această procedură în toată țara.

Pentru mai multe informații privind specificațiile și beneficiile multiple ale protezei Attune, precum și pentru achiziționarea acesteia, vă invităm să contactați un reprezentant Ronda Medical telefonic, la numărul 0264 237 212 sau prin email, la adresa mailto:office@rondamedical.ro.