În data de 14 iunie 2024, ora 10.00,  va avea loc un nou Atelier de „Neuropatie Diabetică si Picior Diabetic”, la Suceava.

Lectori ai evenimentului sunt: Dr. Mirela Oniceanu și Dr. Lăcrămioara Mercore.

Participarea la aceste ateliere este o șansă pentru medicii de familie de a contribui la diagnosticul precoce si corect al neuropatiei diabetice, precum și la reducerea numărului de amputații în rândul persoanelor cu Diabet cu risc mare la aceste complicații. Țintele programului educațional sunt prevenirea, diagnosticul precoce, examinarea, tratarea și managementul neuropatiei diabetice, respectiv a piciorului diabetic.

Societatea noastră va continua să sprijine profesioniștii din domeniul sănătății, pentru a crește calitatea serviciilor medicale de îngrijire a persoanelor cu Diabet în general și in special a celor afectate de neuropatie diabetică.

Pentru a asigura cât mai multă interactivitate, sesiunea practică se va desfășura FIZIC pe grupe. Vor fi dezbătute în mod aplicat studii de caz, vor fi demonstrații de utilizare a dispozitivelor medicale. Vă invităm să aduceți în dezbatere situații reale din practica dumneavoastră.