Asociația #APANRomania are din ianuarie 2017 un spațiu unde va avea întâlniri cu membrii și cu orice persoane interesate, în ultima zi de miercuri a fiecărei luni.

Printr-un parteneriat semnat cu DGASMB (Direcția de Asistență Socială a Municipiului București), spațiul de întâlniri este Centrul de Formare Profesională din cadrul Complexului de Servicii Sociale OMINIS din București, primul centru integrat de servicii sociale din București și România. Complexul se află pe strada Turnu Măgurele nr. 17, sectorul 4, București (între Aleea Ciceu și Aleea Râul Sadului) și se întinde pe o suprafaţă de 3.800 de metri pătraţi, în care este inclusă şi curtea interioară.

Din grijă pentru oameni” este deviza sub care Complexul de Servicii Sociale OMINIS își desfășoară activitatea. Zilnic 300 de persoane făcând parte din categoriile sociale vulnerabile (copii, bătrâni, persoane cu dizabilități) sunt deservite, complexul fiind primul de acest gen din țara noastră. Complexul are în alcătuire: centru de zi pentru adolescenții cu tulburări de spectru autist, centru de zi pentru copii cu dizabilități, centru de zi pentru vârstnici, centru de formare profesională, creșă, grădiniță, bibliotecă, spălătorie socială, cantină socială, magazin caritabil comunitar. Inaugurat în 2014, OMINIS este cel mai mare, modern și complet complex de servicii integrate din România.

Subiectele abordate în cadrul întâlnirilor APANRomania și orarul vor fi afișate în avans pe pagina de Facebook a asociației, https://www.facebook.com/APANRomania/

Prima întâlnire organizată de Asociație va avea loc miercuri, 25 ianuarie 2017, începând cu ora 17.30. Tema abordată este “Povești de iarnă cu SM”, eveniment dedicat persoanelor nou diagnosticate cu scleroză multiplă. Participarea se realizează pe bază de confirmare în prealabil, la info@afectiuni-neurodegenerative.ro.