Asociația Magic lansează campania de solidaritate – “Super Părinți”

În acest context, Campania Asociației Magic dezvoltată pro-bono de către agenția Heraldist & Wondermarks, își dorește să ajungă la acești părinți, să îi ajute să își depășească temerile și să apeleze la ajutor, la acest sistem de sprijin gândit pentru ei, în care se pot înscrie fără să fie judecați. Mesajele campaniei sunt un un apel transmis acestor părinți de a cere ajutor și o confirmare a faptului că nu sunt singuri în această luptă. Campania le reamintește că fiecare dintre ei merită o viață cât mai aproape de normalitate.

 

Aplicația MagicHELP a fost lansată în 2019 de Asociația Magic exact cu acest scop –  să aducă categoriile de oameni care au nevoie unii de alții, împreună: familiile copiilor bolnavi și partenerii care pot oferi gratuit un produs ori serviciu. Ea este o completare adusă celorlalte proiecte ale asociației precum MagicHOME sau MagiCAMP.

In cadrul aplicației, părinții pot accesa gratuit ajutor in toata țara din partea Magic Partenerilor în diverse forme, sănătate, mâncare, cazare, timp liber, sport, servicii tehnice și consultanță, transport, educație și altele.

Din această Rețea a Solidarității fac deja parte nenumărați parteneri: Novotel, Lifebox, Kineto Bebe, Kilostop Junior, Clinica Medicala Bucovina, Optiela, DigiRay, Hotel Premier Cluj și mulți alții.

“Atunci cand ai un copil grav bolnav, întreaga ta viață se rotește în jurul nevoilor acestuia: drumuri nesfârșite la tratament sau terapie, alimentatie costisitoare, educație adecvată. Am văzut de prea multe ori la Magic cum părinții copiilor grav bolnavi se transforma in umbre impovarate de griji. Noi credem ca sunt supereroi și vrem să îi aducem în lumină pentru ca toată lumea sa le cunoască curajul și puterea.

Sperăm ca noua campanie Super Părinți sa ajungă la toți părinții care își îngrijesc cu dragoste și răbdare infinite copiii bolnavi și să îi convingem ca este în regula sa primească ajutor.

Noi nu putem să ducem aceasta misiune în locul lor, însă putem face tot ce ne sta în putere să le facem viața un pic mai ușoară. De asemenea îi așteptăm alături de noi pe toți cei care ar putea oferi un produs sau un serviciu gratuit oriunde în țară.”  – Coordonator comunicare Asociația Magic

Numele campaniei este sugestiv pentru efortul supraomenesc pe care acești oameni îl depun zilnic.

Ei merită să se numească Super Părinți și să ne mândrim cu ei pentru că sunt o sursă de inspirație pentru noi toți. Uneori, ei sunt într-atât de implicați în lupta pe care o duc cu boli dintre cele mai grave, încât nici nu își dau seama că au nevoie de ajutor și că pot beneficia de el prin intermediul aplicației MagicHELP. Această campanie le este dedicată lor, tuturor părinților care trec prin această experiență grea și obositoare.

Mai multe informații despre campanie si despre MagicHELP – Rețeaua Solidarității puteți afla pe https://www.magichelp.ro/super-parinti/

 

Sectiune susținută de

VIDEO

Infografic

Interviu

Preventie

CALENDAR EVENIMENTE

Eventsmax