Pornită de la un grup de 10 mame care s-au adunat pe Facebook și ajunsă la peste 72.000 de oameni care se ajută reciproc și schimbă lucrurile în România pentru mamele la început de drum, dar și pentru copii, Asociația „LaPrimulBebe” demonstrează că împreună se poate. Pentru toate eforturile acestei echipe depuse în ultimii ani și pentru implicarea constantă în societate, asociația fondată de Atena Boca a primit Marele Premiu al ediției din acest an a Galei Oameni pentru Oameni, premiu intitulat „Comunitate puternică”.

„A fost un premiu neașteptat, primit cu multă emoție”, spune Oana Popescu, CEO, „LaPrimulBebe”, prezentă la Gala de premiere pentru înmânarea distincției. „Este o recunoaștere ce ne întărește încrederea că ceea ce facem are ecou. Numele premiului este Comunitate Puternică și simțim că „LaPrimulBebe” exact asta este. O comunitate de Oameni pentru Oameni, în care fiecare mamă clădește o Românie mai bună, sprijinind emoțional și informațional mame pe care de cele mai multe ori nu le cunoaște. Mulțumim fiecarei mame din comunitate. Premiul este cu adevărat al fiecăreia dintre noi.”

Comunitatea „LaPrimulBebe” este cea mai activă și relevantă comunitate online de sprijin pentru proaspete mame din România și singura comunitate din țara noastră susținută de Facebook printr-o bursă de un an de zile. Cu peste 72.000 de membri activi și 20 de comunități locale, în 20 de orașe, 130 de evenimente și 30.000 de părinți participanți, comunitatea conectează părinții nu doar în online, dar și în offline. De două ori pe an Asociația „LaPrimulBebe” organizează campanii umanitare destinate proiectelor în sănătate. Până în prezent au fost renovate secții de spitale pentru copii și a fost cumpărată aparatura în maternități din toată țara.